Työntekijät

Juha Heurlin, kulttuuripajan vastaava ohjaaja

Mordor. Mä oon Juha ja oon tullut kulttuuripajalle nuorisotyön ja bänditouhujen kautta. Oon opiskellut lukion jälkeen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi sekä sosionomiksi ja lisäks työskennellyt ihmisten parissa. Oon pitkään ollut kiinnostunut kaikenlaisesta taiteesta, joista lähimpänä sydäntä on ollut musiikki kaikissa olomuodoissaan. Mua kiehtoo lähes kaikki kulttuuriin liittyvä ja tietty ihmisten kanssa oleskelu siinä sivussa!

Minna Alho, valmentava ohjaaja

Moikka! Olen Minna. Olen aloittanut työt Kulttuuripaja Lumolla tammikuussa 2019.

Koulutukseltani olen pukuompelija, vaatetusalan artenomi ja muotoilija AMK. Valmistuin lähihoitajaksi keväällä 2017, osaamisalana mielenterveys ja päihde.

Kuttuuripajamallin mukainen työskentely on todella mielekästä. On upeaa seurata vierestä, kun turvallisessa ympäristössä yhdessä tekemällä, ja vahvuuksiin keskittymällä ihminen voimaantuu.

Luonteeltani olen sosiaalinen, auttavainen, huumorintajuinen ja avoin. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, ystävät ja ihmisten auttaminen. Pidän eläimistä ja käsitöistä, erityisesti ompelu on lähellä sydäntä.

Jenni Lehtola, valmentava ohjaaja

Moikka! Olen Jenni ja aloitin työt Lumossa maaliskuussa 2018. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja taiteen maisteri. Yksinäinen työhuoneella puurtaminen ei minulle sovi, joten oman taiteellisen työn ohessa olen aina tehnyt erilaisia taiteen alan ohjaus- ja opetustöitä kaikenikäisten ihmisten parissa. Harrastan myös laulua, uintia ja lenkkeilyä. Tuon Lumoon ainakin paljon naurua ja lisää kuvataidepöhinää!

Joni Kuuri, valmentava ohjaaja

Moi! Oon Joni ja aloittelin Lumossa marraskuussa 2019. Omat taustat ja osaaminen rakentuvat pitkälti musa- ja bändijuttujen ympärille, niin opettajana kuin esiintyjänäkin, joten niiden parista mut Lumostakin parhaiten löytää! Myös kaikki muu kulttuuri ja taide on aina ollut mulle tosi tärkeitä. Kaikenlainen yhdessä tekeminen, hengailu ja tietysti rock n’ roll muodostavat mun avaimet hyvään fiilikseen!