Työntekijät

Kuvateksti

Minna Wallenius, Kulttuuripajan vastaava

Minun intohimona on ihmisten innostaminen ja kannustaminen elämässä eteenpäin. Lempiteemojani ovat vuorovaikutus ja kohtaaminen, oman paikan löytäminen tässä maailmassa, tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen, luonteva esiintyminen, terve itsetunto ja hyvä olo. Rakastan ideointia ja kouluttamista sekä kirjoitan, taitan, valokuvaan, käyn bändikeikoilla ja järjestän tapahtumia!

Juha Heurlin, valmentava ohjaaja

Mordor. Mä oon Juha ja oon tullut kulttuuripajalle nuorisotyön ja bänditouhujen kautta. Oon opiskellut lukion jälkeen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi sekä sosionomiksi ja lisäks työskennellyt ihmisten parissa. Oon pitkään ollut kiinnostunut kaikenlaisesta taiteesta, joista lähimpänä sydäntä on ollut musiikki kaikissa olomuodoissaan. Mua kiehtoo lähes kaikki kulttuuriin liittyvä ja tietty ihmisten kanssa oleskelu siinä sivussa!

Minna Alho, valmentava ohjaaja

äitiyslomalla: Jenni Uusitalo, valmentava ohjaaja

Moikka! Olen Jenni ja aloitin työt Lumossa maaliskuussa 2018. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja taiteen maisteri. Yksinäinen työhuoneella puurtaminen ei minulle sovi, joten oman taiteellisen työn ohessa olen aina tehnyt erilaisia taiteen alan ohjaus- ja opetustöitä kaikenikäisten ihmisten parissa. Harrastan myös laulua, uintia ja lenkkeilyä. Tuon Lumoon ainakin paljon naurua ja lisää kuvataidepöhinää!