Työntekijät

Juha Heurlin, vastaava ohjaaja

Moi, mä oon Juha ja oon tullut kulttuuripajalle töihin nuorisotyön ja bänditouhujen kautta. Nykyisin teen Lumossa enemmän organisointia, ohjaan Lumon työryhmää ja pyrin kehittämään toimintaa. Olen kuitenkin päivittäin mestoilla tavattavissa. Koulutukseltani olen nuoriso-ohjaaja ja Sosionomi. Mua on nuoresta asti kiehtonut kaikki kulttuuriin ja vapaa-aikaan liittyvä sekä tietty ihmisten kanssa hengailu siinä samalla.

Minna Alho, valmentava ohjaaja

Moikka, olen Minna ja koulutukseltani pukuompelija, vaatetusalan artenomi sekä muotoilija AMK. Valmistuin lähihoitajaksi keväällä 2017, osaamisalana mielenterveys ja päihde. Lisäksi suoritin neuropsykiatrisen valmentajan opinnot 2022.

Luonteeltani olen sosiaalinen, auttavainen, huumorintajuinen ja avoin. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, ystävät ja ihmisten auttaminen. Pidän eläimistä ja käsitöistä, erityisesti ompelu on lähellä sydäntä.

Jenni Lehtola, valmentava ohjaaja

Moikka, olen Jenni ja koulutukseltani kuvataiteilija sekä taiteen maisteri. Yksinäinen työhuoneella puurtaminen ei minulle sovi, joten oman taiteellisen työn ohessa olen aina tehnyt erilaisia taiteen alan ohjaus- ja opetustöitä kaikenikäisten ihmisten parissa. Harrastan myös laulua, uintia ja lenkkeilyä. Tuon Lumoon ainakin paljon naurua ja lisää kuvataidepöhinää!

Joni Kuuri, valmentava ohjaaja

Moi, oon Joni ja mun omat taustat ja osaaminen rakentuvat pitkälti musa- ja bändijuttujen ympärille, niin opettajana kuin esiintyjänäkin, joten niiden parista mut Lumostakin parhaiten löytää! Myös kaikki muu kulttuuri ja taide on aina ollut mulle tosi tärkeitä. Kaikenlainen yhdessä tekeminen, hengailu ja tietysti rock n’ roll muodostavat mun avaimet hyvään fiilikseen.

Koko duunarijengi!