Tule mukaan toimintaan!

Lumon toimintaan tullaan tutustumiskäynnin ja -keskustelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee osallistumalla viikko-ohjelmassa ilmoitettuun Tervetuloa mukaan-pajaan, joka on tarkoitettu uusille Lumolaisille, Lumon toiminnasta kiinnostuneille ja yhteistyötahoille. Pajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja tutustumaan voi tulla yhdessä ystävän tai tukihenkilön kanssa. Lisätietoja saa soittamalla kulttuuripajan toimiston numeroon, p. 044 751 2767.

HUOM!!! Covid-19 tilanteesta johtuen "Tervetuloa mukaan!"-pajaa ei tällä hetkellä järjestetä. Lumon toiminnasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä Lumon toimistoon: p. 044 751 2767 tai kulttuuripaja@tukiranka.fi

Kulttuuripajan toiminta on tarkoitettu 18-35 -vuotiaille haastavassa elämäntilanteessa oleville nuorille aikuisille. Myös 17-vuotiaat, jotka täyttävät saman vuoden aikana 18 vuotta ovat tervetulleita mukaan. Ei ole väliä oletko työssäkäyvä, työtön, opiskelija, sairaslomalla tai eläkkeellä. Toimintaan osallistujat voivat olla muistakin kunnista kuin Porista. Toimintaan osallistutaan vapaaehtoispohjalta.