Tule meille töihin!

Tule perustamaan nuorten ystävä- ja kriisitoimintaa Poriin!

Haemme hankevastaavaa ja hankesuunnittelijaa kolmivuotiseen hankkeeseen.

Kulttuuripaja Lumon rinnalle perustetaan nuorille suunnattu Ystäväkahvila, joka tarjoaa vertaisuuteen perustuvaa ystävätoimintaa sekä mielenterveys- ja/tai päihdetyöntekijän keskusteluapua nuorten hetkellisiin tarpeisiin.

Tukiranka ry hakeekin määräaikaiseen työsuhteeseen Ystäväkahvilan hankevastaavaa ja hankesuunnittelijaa. Hankevastaavan ja -suunnittelijan tehtävänä on suunnitella, käynnistää ja ylläpitää uudenlaista nuorten ystäväkahvilaa Yhteisötalo Otavan tiloissa. Tehtävät ovat samankaltaisia, mutta hankevastaavalla on kokonaisvastuu hankkeesta.

Hanketyöntekijöiden tehtäviin kuuluu ammatillisen keskusteluavun antamisen lisäksi ystäväkahvilan toiminnan organisointi, vertaisystävien eli kahvilakavereitten kouluttaminen ja tukeminen tehtävässään, ystäväkahvilan viestintään osallistuminen sekä hankkeen hallinnollisia tehtäviä. Ystäväkahvila toimii ilta- ja myös viikonloppuaikoina sekä mahdollisesti juhlapyhinä, joten työajatkin painottuvat iltoihin ja lauantaille.

Etsimme osaamista ja asennetta - kykyä auttaa nuoria, mutta halua jättää perinteinen hoitaja-potilas -ajattelu taaksesi. Olet helposti lähestyttävä ja osaat luoda olosuhteista riippumatta hyvän ja luottamuksellisen ilmapiirin sinne, missä kulloinkin olet. Työn vaatimuksena on sairaanhoitajan, lähihoitajan tai muu mielenterveys- ja/tai päihdepuolen tutkinto, kokemus nuorten kanssa toimimisesta sekä sisäinen palo tulla luomaan kokonaan uudenlaista toimintaa. Työssä tarvitaan joustavuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä. Kokemus kouluttamisesta, viestinnästä ja kahvilatoiminnasta katsotaan eduksi.

Ystäväkahvila on osa Tukiranka ry:n toimintaa, ja se tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä Kulttuuripaja Lumon kanssa. STEA on tehnyt hankkeesta avustusehdotuksen, ja hankkeen alkaminen vaatii vielä STM:n vahvistuksen (päätös tammi-helmikuun vaihteessa). Kyseessä on määräaikainen tehtävä vuoden 2021 loppuun saakka. Tehtävässä sovelletaan yksityisen terveysalan työehtosopimusta.

Kulttuuripajan vastaava Minna Wallenius vastaa tiedusteluihin puhelimitse 8.-11.1.2019 kello 9-12, puh. 050 3513874. Pyydämme ystävällisesti noudattamaan annettuja aikoja.

Lähetä kirjallinen hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään torstaina 17.1.2019 osoitteeseen: minna.wallenius@tukiranka.fi

Työpaikkakuvaus TE-palveluiden sivuilla löytyy täältä: Hankevastaava ja -suunnittelija