Kulttuuripaja Lumo

Oletko haastavassa elämäntilanteessa? Haluatko arkeesi sisältöä ja mielekästä tekemistä? Kaipaatko uusia tuttavuuksia tai tukea mielenterveyteen?

Porin Kulttuuripaja Lumo tarjoaa 18-35–vuotiaille nuorille aikuisille luovaa ryhmätoimintaa, mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja saada tukea mielenterveyteen. Toiminnassa osallistujat voivat osallistua muun muassa taide-, käsityö-, peli-, bändi- ja liikuntapajoihin. Toiminta antaa mahdollisuuden toteuttaa itseään omien mieltymysten, taitojen ja voimavarojen puitteissa. Kulttuuripajan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja siihen, mitä juuri sinä haluat tehdä.

Toimintaan on helppo tulla mukaan Tervetuloa mukaan!-pajan kautta. Pajassa tutustumme tiloihin ja keskustelemme yhdessä omista mielenkiinnon kohteistasi ja siitä mitä sinä haluaisit kulttuuripajalla tehdä.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen järjestämme pajaa tällä hetkellä vain pienryhmänä keskiviikkoisin klo 12-13. Pajasta kiinnostuneet voivat ennakkoon ilmoittautua Lumon toimiston numeroon p. 044 751 2767 tai sähköpostitse kulttuuripaja@tukiranka.fi.