Kulttuuripaja Lumon toiminta

Oletko haastavassa elämäntilanteessa? Haluatko arkeesi sisältöä ja mielekästä tekemistä?
Kaipaatko uusia tuttavuuksia tai tukea mielenterveyteen?


Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, tule kurkkaamaan kulttuuripajan meininkiä!

Porin Kulttuuripaja Lumo tarjoaa 18-35–vuotiaille nuorille aikuisille luovaa ryhmätoimintaa, mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja saada tukea mielenterveyteen. Toiminnassa osallistujat voivat osallistua muun muassa taide-, käsityö, peli- ja bändipajoihin. Toiminta antaa mahdollisuuden toteuttaa itseään omien mieltymysten, taitojen ja voimavarojen puitteissa. Kulttuuripajan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja siihen mitä juuri sinä haluat tehdä.

Toimintaan on helppo tulla mukaan alkuhaastattelun kautta. Alkuhaastattelussa keskustelemme yhdessä omista mielenkiinnon kohteistasi ja siitä mitä sinä haluaisit kulttuuripajalla tehdä.

KULTTUURIPAJA LUMO ON POIKKEUKSELLISESTI SULJETTUNA 16.3.-20.4. COVID-19 VIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI. Työntekijöiden numerot ja somekanavat toimivat kuitenkin normaalisti. Lisätietoa saa myös tarvittaessa Tukiranka ry:n päivystävästä puhelimesta (arkisin klo 8-15 numerosta 046-6184712 ja klo 15-20 numerosta 046-6183432, viikonloppuisin klo 11-15 numerosta 046-6187204).

Seuraavan viikko-ohjelman voimaan astumisesta ilmoitetaan myöhemmin!

Löydät meidät somesta: